Abus Scraper 3.0 sisak

2020. november 27.
1006
Abus Scraper 3.0 sisak
Rengeteg tanulmány bizonyítja, de igazából józan paraszti ésszel is felfogható: egy baleset során a sisak jelentősen csökkenti a sérülés kockázatát, mértékét, és életet menthet. A városok forgalmas útjain egyre több kerékpáros visel sisakot, legyen az profi országútis, vagy épp munkába igyekvő családanya. De az sem mellékes, hogy a választott sisak milyen minőségű, mennyire kényelmes, milyen garanciát ad hozzá egy forgalmazó, és ami fontos: hogy is áll a fejünkön. A német Abus cég sisakjai a legmagasabb minőségi követelmények felelnek meg, minden felhasználási területre készítenek sisakot, és mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű és színű fejfedőt, legyen az bébi vagy gyermek, férfi vagy nő, profi versenyző vagy hobbisportoló, mtb-s vagy országúti rider.

Technikai adatok:

A Scraper 3.0 ERA egy sportos, kemény külsõ héjszerkezetû sisak biciklisek, ingázók és a sportot életmódszerûen ûzõk számára. A Scraper 3.0 ERA mindenütt otthon van legyen szó a nagyváros utcáiról, vagy egy szûkebb gördeszka pályáról.Az ingázók és az életvitelszerûen sportolók a kemény héjszerkezetû sisakokra esküsznek, amik masszívak és sportos kinézetûek. Az ABUS Scraper 3.0 ERA egyedülálló, duplahéjas szerkezete modern és menõ megjelenésû és biztosítja a sportoláshoz, valamint a városi közlekedéshez szükséges védelmet.Az opcióként kapható téli szett és a nyílástakarók a hideg napokon is melegen tartják a fejet.In-Mold/ABS: A robusztus ABS keményhéj és az In-Mold kombinációja.Jó láthatóság a fényvisszaverõknek köszönhetõen.Copfhoz kompatibilis: A sisak copfot viselõknek is kiválóan alkalmas.Forced Air Cooling technológia: Jól átgondolt szellõzõrendszer a fej körüli optimális hõmérséklet érdekében.Ennél a sisaktípusnál a jó szellõzést 4 bemeneti és 4 kimeneti szellõzõnyílás biztosítja.Zoom Ace Urban: méretbeállítás a különösen strapabíró és könnyen alakítható mûanyagból készült félkör alakú rendszer segítségével az optimális stabilitásért.

Forrás: pacificcycles.hu

ab81789
ab86960
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!